Tällä tietosuojaselosteella informoimme Soukkio.fi-verkkosivuston käyttäjiä heidän henkilötietojensa käsittelystä sekä sivuston käyttämisen yhteydessä kerättävien tietojen luonteesta ja käsittelystä.

Keräämme verkkopalvelun käyttäjän vapaaehtoisesti itsestään antamia tietoja, sekä teknisiä verkkopalveluiden käytöstä kerättyjä tietoja. Lisäksi tallennamme käytönaikaisia seurantatietoja käyttäjän verkkoselaimeen verkkopalvelun käyttökokemuksen parantamiseksi.

Rekisterinpitäjä

Henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii

Soukkio Oy
Niemenmaantie 1
36760 Luopioinen

Kerättävät tiedot

Verkkolomakkeella kerättävät yhteystiedot

Muut lomakkeella annettavat tiedot

Lisäksi lomakkeen lähetyksen yhteydessä tallennetaan

Lisäksi, mikäli käyttäjä erikseen sallii, verkkopalvelun käytöstä tallennetaan jatkuvasti automaattisesti verkkosivuston käyttö- ja selaustietoja, mm. avatut sivut.

Tietojen ensisijainen lähde on verkkosivuston käyttäjä.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn peruste

Henkilötietojen käsittely perustuu verkkopalvelun käyttäjän tai käyttäjän edustaman yrityksen ja Soukkio Oy:n välisestä asiakkuudesta tai liikesuhteesta johtuvan oikeutetun edun, tai asiakkaan antamaan nimenomaiseen suostumukseen perustuen.

Henkilötietojen suojaus

Henkilötiedot tallennetaan teknisesti suojattuihin tietojärjestelmiin, joihin pääsy on rajattu käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Pääsy henkilötietoihin on vain Soukkio Oy:n nimeämillä henkilöillä, jotka käsittelevät henkilötietoja Soukkio Oy:n lukuun tämän selosteen mukaisesti. Kaikille henkilötietoja käsitteleville henkilöille on annettu tietosuojaopastus ja henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten ja suositusten mukaisesti. Soukkio Oy:n henkilökunnan ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa on sopimuksin huomioitu tietosuoja-asetuksen edellyttämät vaatimukset.

Rekisteröidyn oikeudet

Asiakkaana voit pyytää nähtäväksi rekisteriin tallennetut omat tietosi, pyytää niiden oikaisemista tai poistamista sekä myös vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli käsittely ei perustu viranomaisen määräyksiin tai velvoitteisiin.

Erilliseen suostumukseen perustuvan käsittelyn osalta suostumuksen voi peruuttaa milloin tahansa.

Oikeuksien käyttämiseksi olethan yhteydessä rekisterinpitäjään.